Over ons

Welkom bij I-Care International, de overkoepelende organisatie van I-Care Vision en I-Care Medic.

Wij zijn een toonaangevende producent en leverancier van zorgproducten met een uniek en onderscheidend assortiment. Elke dag streven wij ernaar de eindconsument te voorzien van kwalitatief goede en mooie zorgartikelen. Zeer belangrijk voor ons is om een innovatieve en flexibele partner te zijn voor onze klanten. Wij geloven dat zij door onze uitgebreide productportfolio hun marktpositie kunnen uitbreiden en versterken.

Ons specialisme ligt voornamelijk in private label en oogzorgproducten. Hierin is onze subdivisie I-Care Vision marktleider in Europa. I-Care Vision heeft onder andere een uitgebreid state of the art assortiment aan contactlenzen, contactlensvloeistoffen en oogdruppels. De focus lig op kwaliteit en comfort. Door continu gebruik te maken van de nieuwste technologieën met betrekking tot materialen, ontwerpen en verpakkingsmaterialen blijven wij de ervaring voor de consument verbeteren. Dit komt mede doordat we gekwalificeerde oogzorgspecialisten in huis hebben met hun wortels in de optiek. Hierdoor kunnen wij u onder andere ook de service van een callcenter bieden voor consumentenvragen.

Onze hightech fabriek is uiteraard volledig GMP gecertificeerd en is ontworpen, gebouwd en gekwalificeerd in overeenstemming met de ISPE Pharmaceutical Engineering Guides. Hierdoor voldoet de fabriek aan de strenge farmaceutische kwaliteitseisen voor zowel Europa als de Verenigde Staten.

Overige zorgproducten leveren wij vanuit onze andere subdivisie I-Care Medic. Voor ons gehele assortiment worden kwaliteit en uniformiteit van elke afzonderlijke batch op een hoog farmaceutisch niveau gewaarborgd.

Door de verschillende internationale klanten, vooral binnen Europa, is de expertise met betrekking tot de gehele internationale logistiek al in huis.

Graag informeren wij u verder over onze oogzorgproducten via I-Care Vision en voor onze overige zorgproducten kunt u verder kijken op I-Care Medic.

Mocht u het product van uw interesse niet vinden of heeft u andere vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar +31(0)318 - 74 25 86.

overons